Тегличи по мярка за всеки

За леки коли, микробуси, джипове и товарни автомобили

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ

Има два различни вида тегличи в зависимост от конструкцията и приложението им – разглобяеми и неразглобяеми, като в настоящия момент фирма Дяков-58 предлага само разглобяеми тегличи (с болтове). Работи се само с готови ябълки и само с нови качествени материали.

Има възможност тегличите да бъдат изработени и по желание на клиента. Фирмата предлага също така и по специални покрития като например прахово боядисване на тегличите.

В зависимост от вида на теглича и от марката и модела на автомобила се формира цената на изделието като тя включва: стойността на теглича, монтажът му на автомобила и окабеляването (прекарване на ел.инсталация за куплунга). В зависимост от автомобила в някои случаи се налага демонтаж и монтаж на задната броня на колата. Някои автомобили имат фабрично изрязани отвори за теглича в самата броня, докато при други се налага изрязване на част от бронята.

Теглото на самия теглич зависи от марката и модела на автомобила и е в границите от 15 до 35 кг.

Използваните материали за изработка на нашите тегличи, отговарят на европейските стандарти за качество и здравина.

Собствената производствена база, професионалните машини и оборудване, квалифицирания персонал и индивидуалното отношение към всеки клиент са гаранцията за качествени изделия и прецизен монтаж.

Стремим се да поддържаме постоянно високо качество на продуктите и услугите, което постигаме чрез непрекъснато повишаване на квалификацията на нашите специалисти, както и чрез закупуване на най- модерното оборудване.Над 50% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от клиенти, които вече са се обръщали към фирмата.

Водени от златното търговско правило, че „клиента винаги е прав”, ние се стараем да отговорим максимално на Вашите очаквания и критерии за професионализъм. Вярваме, че всеки доволен клиент води след себе си друг, затова се стараем да поддържаме ясни отношения, да предлагаме професионален съвет и качествено изпълнение на поръчките.

Автомобилен каталог